Bovag

Laat preventief uw accu controleren. Dankzij de accu start de motor van uw auto. Ook krijgen auto-onderdelen - zoals verlichting, radio, verwarming, carkit en navigatiesysteem - stroom van de accu. Laat onze experts regelmatig uw accu controleren, zodat u niet stil komt te staan en veilig rijdt. Ook kunnen onze experts indien nodig uw accu vervangen.

Een goedwerkende accu voorkomt startproblemen en stilstand

De experts van Baaf Automotive voeren een gratis accu controle uit tijdens de check. Maak een afspraak bij Baaf Automotive. Ook voor vervanging van uw accu.

Het belang van een accu controle

Een goed werkende accu voorkomt startproblemen, stilstand en onveilige situaties. Tijdens het gebruik gaat de accu achteruit als gevolg van pieken en dalen in het (ont)laden. Ook roestvorming op en van de interne onderdelen is slecht voor de accu. In de winter is uw accu koud en heeft hij minder startvermogen. Stroomverbruikers als verlichting, radio en achterruitverwarming kunnen een zwakke accu dan de genadeslag geven. Maar ook bij hitte onder de motorkap kan hij worden beschadigd.

Levensduur accu

De levensduur van de accu hangt af van veel factoren. Hij moet sneller worden vervangen als de auto bijvoorbeeld lange tijd stilstaat of overwegend voor korte ritten wordt gebruikt. Maar door regelmatig een accucheck te laten uitvoeren bent u problemen voor.

Accu vervangen

Is uw accu eenmaal aan vervangen toe, dan kunt u hiervoor terecht bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. Op basis van het merk en type van uw auto zullen onze monteurs bij de garage uw accu vervangen voor een nieuw exemplaar. Hierbij maakt Baaf Automotive gebruik van de hoogwaardige accu’s van het merk Varta. Naast langsgaan bij een van onze vestigingen, kunt u ook direct online uw accu kopen en deze laten verwisselen bij de vestiging van uw keuze.

Frequentie accu controle

Wij adviseren u om uw accu minimaal één- à tweemaal per jaar te laten controleren. U kunt er zelf voor zorgen dat uw accu niet leegraakt. Doe bijvoorbeeld altijd het licht uit als u de auto verlaat.

Hierom kiest u onderhoud aan uw auto door Baaf:

  • Kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid op één adres.
  • Persoonlijk contact door de directe lijn met de monteur.
  • Lage tarieven door minimale overhead en slimme inkoop van onderdelen.
  • Geen verrassingen achteraf
  • Flexibiliteit.
  • Kennis van alle automerken.
  • De zekerheid van een BOVAG-partner.
Ontvang ook onze nieuwsbrief

Website laten maken door: Westdesign.nl
Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 105 beoordelingen