Laat preventief jouw accu controleren. Dankzij de accu start de motor van jouw auto. Ook krijgen auto-onderdelen zoals verlichting, radio, verwarming, carkit en navigatiesysteem, stroom van de accu. Laat onze experts regelmatig jouw accu controleren zodat je niet stil komt te staan. Ook kunnen onze experts jouw accu vervangen.

Een goedwerkende accu voorkomt startproblemen en stilstand
De experts van Baaf Automotive voeren een gratis accucontrole uit tijdens de check. Maak een afspraak bij Baaf Automotive. Ook voor vervanging van jouw accu.

Het belang van een accucontrole
Een goed werkende accu voorkomt startproblemen, stilstand en onveilige situaties. Tijdens het gebruik gaat de accu achteruit als gevolg van pieken en dalen in het (ont)laden. Ook roestvorming op en van de interne onderdelen is slecht voor de accu. In de winter is jouw accu koud en heeft hij minder startvermogen.

Stroomverbruikers als verlichting, radio en achterruitverwarming kunnen een zwakke accu dan de genadeslag geven. Maar ook bij hitte onder de motorkap kan de accu beschadigen.

Levensduur accu
De levensduur van de accu hangt af van veel factoren. Accu’s moeten sneller worden vervangen als de auto bijvoorbeeld lange tijd stilstaat of vooral voor korte ritten wordt gebruikt. Wanneer je regelmatig jouw accu laat controleren, ben je problemen voor.

Accu vervangen
Is jouw accu aan vervanging toe? Je kan dan terecht bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt. Op basis van het merk en type van jouw auto vervangen onze monteurs jouw kapotte accu voor een nieuw exemplaar. Wij gebruiken hier hoogwaardige accu’s van het merk Varta voor.

Wil je liever zelf een accu (online) bestellen? Geen probleem. Kom dan langs bij de door jou gekozen vestiging. We wisselen de accu daar graag voor je om.  

Frequentie accu controle
Wij adviseren je om jouw accu minimaal een à tweemaal per jaar te laten controleren. Wil je ervoor zorgen dat je accu minder snel leeg raakt? Doe dan altijd het licht uit als je de auto verlaat.

Wil je jouw accu laten controleren? Neem dan contact op met Baaf Automotive.

Onderhoud aan jouw auto laat je met een gerust hart aan Baaf over:

  • Kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid op één adres
  • Persoonlijk contact door directe lijntje met jouw monteur
  • Lage tarieven door slimme inkoop van onderdelen
  • Geen verrassingen achteraf
  • Flexibiliteit
  • Kennis van alle automerken
  • De zekerheid van een BOVAG-partner
go
Nooit meer gezellig nieuws en mooie acties missen?

Schrijf je dan in voor de Baaf nieuwsbrief!

Website laten maken door: Westdesign.nl
Beoordeling door klanten: /10 - beoordelingen