Bovag

Herstel van autoschade

Schade aan uw auto? Een ongeluk zit in een klein hoekje en dan is een kras of deuk snel gemaakt. Gelukkig kunt u ook bij autoschade rekenen op het vakmanschap van uw autogarage in Delft. Baaf Automotive bekijkt de situatie, geeft betrouwbaar advies en zorgt voor vakkundig autoschade herstel.

Autoschade herstel met kwaliteitsonderdelen

Baaf Automotive werkt alleen met originele onderdelen en onderdelen van A-kwaliteit. De onderdelen die uw vakgarage in Delft gebruikt bij het herstel van autoschade zijn vaak dezelfde als die in de autofabriek. U bent er dus zeker van dat het autoschade herstel wordt uitgevoerd met onderdelen van hoge kwaliteit die specifiek bestemd zijn voor uw auto.

Herstel van grote en kleine autoschade

Een paaltje dat u over het hoofd zag, een glijpartij op een gladde weg of een ongeluk veroorzaakt door iemand anders: autoschade kan op vele manieren ontstaan en komt altijd ongelegen. Baaf Automotive in Delft heeft ervaring met het herstel van kleine en grote autoschade. Van krasje tot meerdere deuken: uw garage in Delft helpt u graag weer op weg.

Specialist in autoschade herstel

Bent u van de eerste schrik om het ontstaan van de autoschade bekomen? Dan wordt het tijd voor herstel van de autoschade. Neem contact op met Baaf Automotive voor advies of een afspraak. Wij zien u graag snel in Delft.

Hierom kiest u onderhoud aan uw auto door Baaf:

  • Kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid op één adres.
  • Persoonlijk contact door de directe lijn met de monteur.
  • Lage tarieven door minimale overhead en slimme inkoop van onderdelen.
  • Geen verrassingen achteraf
  • Flexibiliteit.
  • Kennis van alle automerken.
  • De zekerheid van een BOVAG-partner.
Ontvang ook onze nieuwsbrief

Website laten maken door: Westdesign.nl
Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 105 beoordelingen